Krabpaal online kopen

Heeft u een kitten gekocht en wilt u hem of haar goed opvoeden? Dan heeft u diverse spullen nodig, zoals een kattenbak, voerbakje, reismand, maar ook een krabpaal hoort hier zeker bij. Katten zijn hier gek op, want krabpalen bieden uw kat veel klim- en klautermogelijkheden. Dit hebben ze niet alleen nodig, maar ze zijn hier ook dol op. Om verder te voorkomen dat zij in uw gordijnen klimmen of aan uw bank gaan krabben is een krabpaal de oplossing.


Soorten krabpalen

Er zijn tegenwoordig heel veel soorten krabpalen: groot en klein en in allerlei kleuren. Krabpalen zijn er in alle prijscategorieën. Dus er is altijd wel iets te vinden wat bij uw interieur past. Echter katten vinden het fijn om hoog en veilig te liggen. Daarom is het fijn, als je daar de ruimte voor hebt, om een hoge krabpaal met diverse lagen te kopen. Het liefst met ook nog een beschutte slaapplaats.  Katten vinden het verder heerlijk om met hun nageltjes in sisal touw te krabben. Zorg er dus voor dat je een krabpaal kiest waar ze hier voldoende mogelijkheden voor hebben. Vaak zit er bovenop een krabpaal een plateau, deze is vaak voorzien van een heerlijke, zachte stof. Hier kan uw kitten heerlijk op liggen. Hij of zij zal met veel plezier rondkijken en wellicht uiteindelijk in slaap vallen.


Spelen

Omdat jonge katten graag spelen, moeten zij hier ook uitgedaagd voor worden. Je kan natuurlijk zelf met hen spelen. Maar ook hebben de wat grotere krabpalen vaak speelmogelijkheden. Vaak hangen er bijvoorbeeld her en der wat muisjes aan een elastieken koord. Ze kunnen hier dan fijn met hun pootje tegenaan slaan en ze kunnen daar lang mee spelen. 


Online bestellen

Er zijn ook veel webshops waar je een krabpaal online kan kopen. Het voordeel hiervan is dat je veel meer keuze hebt. In een gewone dierenspeciaalzaak heb je vaak maar een paar krabpalen staan. Online heb je veel meer keuze. Kijk bijvoorbeeld op Pets Gifts. Op de sites staan de afmetingen vaak tot op de centimeter nauwkeurig vermeld en ook het materiaal van de krabpaal is vaak vermeld. Let hier goed op.  Als je eenmaal de juiste krabpaal hebt, zal jouw kitten deze zeker gaan bekijken en voor je het weet zit hij of zij boven in de krabpaal. En ben je hem een keer kwijt, kijk dan in het mandje in de krabpaal, want je hebt grote kans dat hij of zij daar lekker ligt te slapen. Zo kan jij met een gerust hart een dutje gaan doen op jouw eigen onbeschadigde bank.


Delen